Att tidsrapportera digitalt

En sak är säker, det går verkligen att förenkla det mesta genom att använda digitala lösningar! Pappersarbete är tråkig. Riktigt trist. Att dessutom behöva hålla reda på alla dessa papper är hopplöst, särskilt på en arbetsplats. De ska alltid lämnas till en speciell person som ska lagra dessa på en speciell plats, det vill säga i en pärm där det redan är överfullt med andra papper. På ett papper ska det dessutom kladdas ned saker för hand, vilket förstås känns helt gammalmodigt. Nej, fram för fler elektroniska sätt att arbeta på! En av de tråkiga papperssysslorna på ett företag är utan tvekan tidsrapportering. Som anställd på ett lager är det så mycket papper och liknande att hålla reda på i alla fall; följesedlar i massor, exempelvis. Att dessutom sköta tidsrapporteringen via papper är bara stökig.

Men, det finns ju faktiskt ljus i mörkret. Arbetsgivare har börjat införa tidsrapportering via en app, som man enkelt kommer åt på mobilen. Vilken skillnad! Detta går både snabbt och enkelt och framförallt slipper man hålla på med själva pappersarbetet. Appen fungerar som vilken app som helst; det är bara att logga in och sedan börja rapportera. Inte bara är det mycket enklare så, man sparar dessutom massor av tid. Dels går själva rapporteringen mycket snabbare än när den ska skrivas ned på papper och dels kommer rapporten per automatik in till den person det ska. Med andra ord behöver man inte springa iväg till en viss person på en viss avdelning för att lämna in den. Det är verkligen tacknämligt!

tidrapportering

Dock finns det personer som kan vara lite oroliga för att det är komplicerat att tidsrapportera digitalt, men efter en kort genomgång fixar alla detta med lätthet! Efter en tid kan man bocka av en tråkigt uppgift och fokusera på det som verkligen ska göra om dagarna.

admin